Toernooi

19-2-2011: Succesvolle start biljarttoernooi

In het kader van haar dertig jarig bestaan organiseert BC de Klos van 19 tot 26 februari een groot biljarttoernooi welke gehouden wordt in het dorpshuis Toutenburg te Burm en welke bestaat uit een tweetal onderdelen, namelijk een driebandentoernooi welke afgelopen zaterdag werd gehouden en een libre toernooi welke de komende week gehouden zal worden.

Afgelopen zaterdag speelden in het kader van het driebandentoernooi vanaf elf uur vierentwintig biljarters ieder drie partijen van vijftien beurten om te bepalen welke vier spelers in de finale om de hoogste eer gingen strijden. Deze finalisten speelden elk één partij, waarvan de winnaars om de 1e en 2e plaats speelden en de verliezers om de 3e en 4e plaats.

 

Al met al een geslaagde en gezellige dag, waarvan de prijzen in het vlot verlopend toernooi reeds om 17.00 uur konden worden uitgereikt en wel aan:

1e J. Enting

2e H. Perdon

3e P. Jongsma

4e J.P. Bakker

Komende week gaat het toernooi verder in het kader van het librespel en waarvan de voorronden gespeeld worden van maandagavond t/m donderdagavond en vrijdagavond de laatste zestien spelers via het knock-out systeem zullen uitmaken, welke acht spelers de komende zaterdag de finalen zullen spelen. Uiteraard is de gehele week de biljartzaal ook voor het geïnteresseerde publiek geopend.

Copyright © 2019 BC de Klos

Alle Rechten Voorbehouden