Toernooi

Uitnodiging voor het open Burumer libre biljarttoernooi 2018

Burum, maart 2018

Uitnodiging voor het open Burumer libre biljarttoernooi  2018

Namens alle leden van de biljartclub de Klos 1981 mogen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan ons biljarttoernooi, welke wij houden in het kader van Burum Cultureel (BC), welke zich dit jaar presenteert als het broertje van Leeuwaarden Culturele hoofdstad. Dit toernooi vervangt in principe ons jubileumtoernooi van 2016 (35 jarig bestaan). Reeds drie keer eerder hebben we een jubileumtoernooi gehouden en wel in oktober 2001 (20 jarig bestaan) waar toen de 13 jarige Richard Doggen van BC Kornhorn de verrassende winnaar werd, in februari 2006 (25 jarig bestaan) waar toen Johan Enting van BC de Klos de beste was en tenslotte in februari 2011 (30 jarig bestaan) waar Henk Vlasma, eveneens van BC de Klos, toen met de hoogste eer ging strijken.

In tegenstelling tot voorgaande toernooien zal er dit jaar geen driebanden toernooi worden gehouden maar alleen een toernooi in het libre onderdeel, welke plaats zal vinden van maandag 16 t/m zaterdag 21 april.

Bij de voorrondes,  zal er in poules worden  gespeeld waar een ieder, afhankelijk van de grootte van de poule twee dan wel drie partijen zal spelen.

Ieder met een moyenne tussen de 0.5 en 6.99 kan meedoen aan dit toernooi.

 

In de voorrondes zijn de te maken caramboles (op basis van de KNBB intervaltabel) berekend over twintig beurten. We beginnen ’s avonds om zeven uur en verwachten zodoende voor elf uur klaar te zijn.

De eerste van elke poule, eventueel aangevuld met de beste nummers twee gaan door naar de halve finale op vrijdag, waar  uiteindelijk bepaald zal worden wie bij de laatste acht terecht komen voor de finale op zaterdag

In de voorrondes van dit toernooi wordt van u gevraagd, dat u voor of na uw  partij tevens wilt arbitreren dan wel schrijven. Voor de finale partijen op zaterdag zijn vaste arbiters en bordenisten aangesteld. Ook zullen de 8 finalisten alsmede arbiters en bordenisten op zaterdag een broodmaaltijd worden aangeboden.

Uiteraard zijn wij als leden van onze club ook trots op het feit dat wij ook nu weer in staat zijn om een dergelijk toernooi te kunnen houden. Een woord van dank in dezen is ook op zijn plaats aan het adres van het dorpshuis Toutenburg, welke ons de grote zaal een week lang ter beschikking heeft gesteld en waar een drietal biljarttafels zullen worden opgesteld. Ook dient hierbij vermeld te worden, dat het houden van een dergelijk evenement zonder onze super-,  hoofdsponsoren en sponsoren uit financieel oogpunt onmogelijk zou zijn geweest en niet te vergeten de niet onbelangrijke financiële bijdrage van Burum Cultureel zelf, waardoor er tijdens het toernooi geen verloting hoeft plaats te vinden.

De inschrijfkosten aan dit toernooi bedragen slechts  5 euro per persoon.

Mocht u als biljartvereniging/club, dan wel persoonlijk geen uitnodiging hebben ontvangen dan kunt u zich  alsnog opgeven (met opgave van je moyenne), bij H. Vlasma, Hoogstraat 7, 9851 AM Burum; of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor telefonische informatie/opgave kunt u hem bereiken via 0594-249265/06-13973300 (bij voorkeur na 18.00 uur)

Meldt u zich tijdig aan want vol=vol; de inschrijving sluit op 31 maart.

Je deelname aan het toernooi zal zeer op prijs worden gesteld.

Copyright © 2019 BC de Klos

Alle Rechten Voorbehouden